Прясна паста – да започнеш от нулата!

Идеята за място като Прясна паста се роди спонтанно и на шега. Всъщност винаги сме харесвали италианската кухня и всичко свързано с Италия: държавата, храната, футбола, хората и най-вече пастата! Може би трябва да споменем, че Прясна паста е първото ни заведение и до някъде липсата на опит всъщност много ни помогна. Със сигурност ежедневно се борим и с много предизвикателства, но пък всички от екипа сме обединени от идеята за приятно място с вкусна домашно приготвена храна. Може пък и това да е тайната на успеха ни!

Ето как се роди и самата идея…Оказа се доста трудно да намериш прясна паста, такава каквато да си сготвиш вкъщи, да носи вкуса и аромата на домашно приготвената храна и да ти става някак по-топло и уютно, докато си я хапваш. И в този ред на мисли си говорихме защо пък да не си направим точно такова място, където да има домашно приготвена прясна паста на разумна цена?
Колкото до самото място, това беше едно от най-сериозните предизвикателства за екипа ни. Избрахме Опълченска 13, но може би не знаете, че преди Прясна паста, това място не беше пригодено за ресторант, нито за място изобщо. Там нямаше никаква вода, електричеството също се оказа голям проблем.
Ремонтирахме всичко съвсем сами в продължение на 5 месеца. Непрестанно работехме по концепцията за заведението, интериора и всеки, всеки дребен детайл, за който се сетите. И като всяко ново начинание, името се избира най-трудно, затова се спряхме на име, което казва всичко нужно “Прясна паста”. Така мястото, което виждате в момента, се превърна не само в чудесен ресторант, а и в наш дом, защото нашият екип всъщност е и нашето семейство – буквално 🙂

Priasna Pasta

Не бяхме съвсем сигурни дали точно тази концепция ще бъде успешна. Сигурни бяхме само в едно – прясната паста е изключително вкусна, дори да се консумира само със зехтин. Затова опиташ ли я веднъж, няма как да не ти хареса.
Точно така и се получи!
Към днешна дата се радваме на много редовни и доволни клиенти, за което разбира се безкрайно им благодарим. И за да запазим доверието ви, ще кажем само, че в нашето заведение държим на истинските продукти. Никой от персонала не познава продукти на прах като яйца, мляко и т.н. Готвим по стари автентични рецепти. Предлагаме само прясна храна и това със сигурност ще се отрази на вкуса в чинията ви.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате Политиката за поверителност!